ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Fresh Rent ενοικιαζόμενα αυτοκινήτα στη Σαντορίνη.
Άριστη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.

 
Παρακαλώ περιμένετε...
6500+ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Μικτή Ασφάλεια CDW
 • Παράδοση – Παραλαβή
 • Απεριόριστα Χιλιόμετρα
 • Μοναδική Εξυπηρέτηση
250+ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
 • Επιπλέον Οδηγός
 • 24/7 Οδική Βοήθεια
 • Οδικός Χάρτης
 • Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ

Σαντορίνη ενοικίαση αυτοκινήτου από την Fresh Rent

1
Καινούργια Αυτοκίνητα
Ο στόλος μας αποτελείται από καίνουργια αυτοκίνητα. Αν θέλετε να νοικιάσετε καλό αυτοκίνητο στην Σαντορίνη επιλέξτε εμάς.
2
Χαμηλές τιμές
Αν ψάχνετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορινη σε χαμηλές τιμές, σε εμάς θα βρείτε καλύτερες τιμές ενοικίασης.
3
Μικτή Ασφάλεια
Οι τιμές που προσφέρουμε για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν και μικτή ασφάλεια με απαλλαγή, CDW.
4
Υποστήριξη 24/7
Στη Fresh Rent ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Σαντορίνη παρέχουμε υποστήριξη 24/7. Με εμάς μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Γιατί να επιλέξετε Fresh Rent ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη

Στην Fresh Rent προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και τις καλύτερες τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σαντορίνη. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από καινούργια αυτοκίνητα και σας εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε ένα ασφαλή αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση. Προσφέρουμε υποδειγματική εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.
Παρακαλούμε δείτε τα σχόλια των πελατών μας και μην ξεχάσετε να αφήσετε και τα δικά σας σχόλια.

Premium μικρά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη

Σαντορίνη ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές

Αν ψάχνεται τις καλύτερες τιμές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη έχετε βρει την κατάλληλη εταιρεία. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες της αγοράς, είναι τελικές, ξεκάθαρες και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Οι όροι ενοικίασης είναι επίσης απλοί και ξεκάθαροι και για αυτό σαν εταιρεία έχουμε τόσα καλά σχόλια από τους πελάτες μας. Η μέση τιμή για ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σαντορίνη είναι 30€ και όπως θα δείτε παρακάτω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Κορυφαία ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε εμάς για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σαντορίνη

santorini car rental delivery

Σαντορίνη ενοικίαση αυτοκινήτου με δωρεάν παράδοση – παραλαβή

Προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη με δωρεάν παράδοση και παραλαβή όταν η διάρκεια ενοικίασης είναι τουλάχιστον τρεις ημέρες. Για διάρκεια ενοικίασης κάτω των τριών ημερών υπάρχει χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και προστίθεται στην τιμή ενοικίασης.
no deposit car in santorini

Κάντε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη χωρίς να πληρώσετε προκαταβολή

Σαντορίνη ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή. Χρειαζόμαστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για λόγους ασφαλείας. Δεν προχωράμε σε χρέωση ή σε δέσμευση ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Πληρώνεται όλο το ποσό της ενοικίασης όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας.
book online car in santorini

Εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση αυτοκινήτων στη Σαντορίνη. Η ιστοσελίδα μας προστατεύονται από πιστοποιητικό κρυπτογράφησης. Το πιστοποιητικό κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και έτσι είστε ασφαλής.
fresh-rent-santorini-logo

Δημοφιλείς τύποι ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στη Σαντορίνη

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από τους πιο δημοφιλείς τύπους ενοικιαζομένων αυτοκίνητων της Σαντορίνης αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτουμε τα καλύτερα μοντέλα αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ NISSAN & SUZUKI

 • Nissan Micra
 • Nissan Qashqai
 • Suzuki Splash
Οικονομικά μικρά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη

Μικρά οικονομικά αυτοκίνητα για ενοικίαση στη Σαντορίνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΟΝΤΕΛΑ
FIAT 500 & SMART

 • Fiat Panda
 • Fiat 500 L
 • Smart for Two
Δημοφιλείς τύποι ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στη Σαντορίνη

Μίνι και μικρά δημοφιλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Σαντορίνη

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ
PEUGEOT & AUDI

 • Peugeot 107
 • Peugeot 307
 • Audi A4
Οικογενειακά αυτοκίνητα στη Σαντορίνη

Ενοικίαση οικογενειακών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη

Σαντορίνη ενοικίαση αυτοκινήτων με μικτή ασφάλεια

Επιλέγοντας ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σαντορίνη από την Fresh Rent, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην ανησυχείτε για το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση ζημιάς (όπου έχετε υπαιτιότητα) αφού μπορείτε σαν έξτρα να έχετε μικτή ασφάλεια CDW. CDW είναι τα αρχικά του Collision Damage Waiver που στα Ελληνικά “μεταφράζεται” σαν μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ή μικτή ασφάλεια με πόσο ευθύνης. Αυτό σημαίνει ότι με την ασφάλεια αυτή η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μειώνεται σε μια ελάχιστη χρέωση και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει είναι η απαλλαγή – το ποσό ευθύνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι με την ασφάλεια αυτή δεν χρειάζεται να πληρώσετε το συνολικό ποσό της ζημιάς όπως συμβαίνει με την ασφάλεια προς τρίτους που είναι γνωστή σαν TPI (third party insurance).

Μπορείτε να εμπιστευθείτε την Fresh Rent για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη αλλά και για ενοικίαση ATV, για ενοικίαση Scooter και για ενοικίαση buggy στη Σαντορίνη

atv in santorini

ATV IN SANTORINI

scooter in santorini

SCOOTER IN SANTORINI

buggy in santorini

BUGGY IN SANTORINI

Σαντορίνη - Ερωτήσεις και απαντήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου

Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σαντορίνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Η ακριβής τιμή ενοικίασης εξαρτάται από την σαιζόν, την διάρκεια ενοικίασης, από τον τύπο του αυτοκινήτου και από την διαθεσιμότητα. Για διάρκεια ενοικίασης 7 ημερών στην χαμηλή περίοδο ένα μικρό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Σαντορίνη μπορεί να κοστίζει 15€ ανά ημέρα, δηλαδή 105€ την εβδομάδα. Αντίθετα για την ίδια διάρκεια ενοικίασης αλλά στην υψηλή περίοδο η τιμή ενοικίασης είναι περίπου 30€ ανά ημέρα που ισοδυναμεί με 210€ την εβδομάδα.

Το ημερήσιο μέσο κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σαντορίνη είναι περίπου 35€ την ημέρα και όπως είδατε και πριν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Στη χαμηλή περίοδο το ημερήσιο μέσο κόστος ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να είναι 30€ ενώ στην υψηλή περίοδο μπορεί να είναι 50€.

Μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου με τρεις τρόπους:

 1. Καλέστε στο γραφείο μας στη Σαντορίνη στο 2286034216 ή στο 6970023932
 2. Επισκεφθείτε το γραφείο μας στη Σαντορίνη – Μεσαριά. Βρείτε μας στο Google Maps
 3. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε online ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Για να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη θα πρέπει να έχετε σε ισχύ άδεια οδήγησης αυτοκινήτου που να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Πολίτες χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται να έχουν μαζί τους και διεθνές δίπλωμα οδήγησης. Εάν το ισχύον δίπλωμα δεν έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν τότε υπάρχει πρόσθετο ασφάλιστρο ανάλογα με το όχημα.

Προσοχή, θα πρέπει να έχετε μαζί σας το πρωτότυπη άδεια οδήγησης και όχι αντίγραφο ή φωτογραφία αυτής.