Παρακαλώ περιμένετε...

Fresh Rent Ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη

Στην Fresh Rent Santorini προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες όχι μόνο για ενοικίαση σκούτερ στην Σαντορίνη, αλλά και για ενοικίαση ATV, buggy καθώς και ειδικότερα για ενοικίαση αυτοκινήτων στη Σαντορίνη. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από καινούργια οχήματα και σας εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε ένα ασφαλή όχημα σε άριστη κατάσταση. Προσφέρουμε υποδειγματικές εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.
Παρακαλούμε δείτε τα σχόλια των πελατών μας και μην ξεχάσετε να αφήσετε και τα δικά σας σχόλια.

fresh-rent-santorini-logo

Νοικιάστε ένα ολοκαίνουργιο σκούτερ στην Σαντορίνη από την Fresh Rent

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από τα ποιο δημοφιλή μοντέλα σκούτερ της Σαντορίνης αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτουμε τα καλύτερα μοντέλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

SYM

 • Sym Symphony 125cc
 • Sym Symphony 150cc
 • Sym GTS 300cc
 • Sym Citycom 300cc
sym scooter in santorini

HONDA

 • Honda Vision 110cc
 • Honda PCX 125cc
 • Honda SH 150cc
 • Honda SH 300cc
honda scooter in santorini

PIAGGIO & YAMAHA

 • Piaggio Typhoon 125cc
 • Piaggio Beverly 300cc
 • Yamaha XMAX 300cc
 • Yamaha TMAX 530cc
piaggio scooter in santorini

Γιατί να επιλέξετε rent a scooter in Santorini από την Fresh Rent

1
Ολοκαίνουργια Σκούτερ
Ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουργια σκούτερ. Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα καλό σκούτερ στην Σαντορίνη επιλέξτε εμάς.
2
Χαμηλές τιμές
Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για rent a scooter in Santorini. Δεν θα βρείτε καλύτερες τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
3
Μικτή Ασφάλεια
Οι τιμές που προσφέρουμε για ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν και μικτή ασφάλεια CDW.
4
Υποστήριξη 24/7
Επιλέξτε Fresh Rent για ενοικίαση μηχανής στη Σαντορίνη και θα έχετε υποστήριξη 24/7. Με εμάς μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Άλλοι λόγοι για ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη από την Fresh Rent

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε εμάς για ενοικίαση σκούτερ στην Σαντορίνη

free santorini scooter delivery

Ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη με δωρεάν παράδοση – παραλαβή

Προσφέρουμε ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη με δωρεάν παράδοση και παραλαβή όταν η διάρκεια ενοικίασης είναι τουλάχιστον τρεις ημέρες. Για διάρκεια ενοικίασης κάτω των τριών ημερών υπάρχει χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και προστίθεται στην τιμή ενοικίασης.
scooter in santorini no deposit

Ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη χωρίς προκαταβολή

Προσφέρουμε ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη χωρίς προκαταβολή. Χρειαζόμαστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για λόγους ασφαλείας. Δεν προχωράμε σε χρέωση ή σε δέσμευση ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Πληρώνεται όλο το ποσό της ενοικίασης όταν παραλάβετε το σκούτερ σας.
book online scooter in santorini

Εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη ή γενικότερα ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη. Η ιστοσελίδα μας προστατεύονται από πιστοποιητικό κρυπτογράφησης. Το πιστοποιητικό κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και έτσι είστε ασφαλής.
#

Καθαρές και τελικές τιμές για rent a scooter in Santorini

Οι τιμές μας για rent a sccoter in Santorini είναι τελικές και περιλαμβάνουν τα πάντα. Οι τιμές μας είναι ξεκάθαρες και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Αντίθετα μάλιστα οι τιμές μας περιλαμβάνουν πολλές δωρεάν παροχές. Δείτε δεξιά το τι περιλαμβάνεται στις τιμές μας για ενοικίαση σκούτερ στην Σαντορίνη.

6500+ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Μικτή Ασφάλεια CDW
 • Παράδοση - Παραλαβή
 • Απεριόριστα Χιλιόμετρα
 • Μπαγκαζιέρα
250+ΣΚΟΥΤΕΡ
 • Επιπλέον Οδηγός
 • 24/7 Οδική Βοήθεια
 • Οδικός Χάρτης
 • Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ

Ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη με μικτή ασφάλεια

Στην Fresh Rent οι τιμές μας για ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν μικτή ασφάλεια CDW. CDW είναι τα αρχικά του Collision Damage Waiver που στα Ελληνικά “μεταφράζεται” σαν μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ή μικτή ασφάλεια με πόσο ευθύνης. Αυτό σημαίνει ότι με την ασφάλεια αυτή η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο νοικιασμένο ATV μειώνεται σε μια ελάχιστη χρέωση και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει είναι η απαλλαγή – το ποσό ευθύνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι με την ασφάλεια αυτή δεν χρειάζεται να πληρώσετε το συνολικό ποσό της ζημιάς όπως συμβαίνει με την ασφάλεια προς τρίτους που είναι γνωστή σαν TPI (third party insurance). Άλλες εταιρείες ενοικίασης μοτο και σκούτερ στη Σαντορίνη προσφέρουν την ασφάλεια CDW σαν έξτρα και πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα προκειμένου να έχετε την σχετική κάλυψη. Συνεπώς δείτε προσεκτικά τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης του σκούτερ που έχετε επιλέξει.

Ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη με σούπερ μικτή ασφάλεια

Στην Fresh Rent μας αρέσει να προσφέρουμε πάντα περισσότερα σε ότι έχει να κάνει με την ενοικίαση σκούτερ στη Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα αν το επιθυμείται με ένα μικρό έξτρα κόστος να αποκτήσετε την κάλυψη που παρέχει η σούπερ μικτή ασφάλεια. H ασφάλεια αυτή είναι η SCDW (Super Collision Damage Waiver). Η ασφάλεια αυτή σε σχέση με την CDW μειώνει πολύ το μέγιστο ποσό ευθύνης που θα πρέπει να καταβάλει ο ενοικιαστής σε περίπτωση ζημιάς στο ενοικιαζόμενο όχημα. Fresh Rent η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε για ενοικίαση ATV στην Σαντορίνη, για ενοικίαση Scooter στη Σαντορίνη, για ενοικίαση buggy στη Σαντορίνη και ειδικότερα για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη.

atv in santorini

ATV ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη από Fresh Rent

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

buggy in santorini

BUGGY ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ