Παρακαλώ περιμένετε...

Fresh Rent Ενοικίαση ATV στη Σαντορίνη

Στην Fresh Rent Santorini προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες όχι μόνο για ενοικίαση ATV στην Σαντορίνη, αλλά και για ενοικίαση scooter, buggy καθώς και για ενοικίαση αυτοκινήτων στη Σαντορίνη. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από καινούργια οχήματα και σας εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε ένα ασφαλή όχημα σε άριστη κατάσταση. Προσφέρουμε υποδειγματικές εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.
Παρακαλούμε δείτε τα σχόλια των πελατών μας και μην ξεχάσετε να αφήσετε και τα δικά σας σχόλια.

Γιατί να επιλέξετε ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη από την Fresh Rent

1
Ολοκαίνουργια ATV
Ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουργια ATV. Αν θέλετε να νοικιάσετε μια καινούργια  γουρούνα στην Σαντορίνη επιλέξτε εμάς.
2
Χαμηλές τιμές
Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση μηχανής στη Σαντορίνη. Δεν θα βρείτε καλύτερες τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
3
Μικτή Ασφάλεια
Οι τιμές που προσφέρουμε για ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν και μικτή ασφάλεια CDW.
4
Υποστήριξη 24/7
Επιλέξτε Fresh Rent για ενοικίαση μηχανής στη Σαντορίνη και θα έχετε υποστήριξη 24/7. Με εμάς μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Άλλοι λόγοι για ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη από την Fresh Rent

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε εμάς για ενοικίαση ATV και ενοικίαση μότο στην Σαντορίνη

free santorini atv delivery

Ενοικίαση ATV στη Σαντορίνη με δωρεάν παράδοση – παραλαβή

Προσφέρουμε ενοικίαση ATV στη Σαντορίνη με δωρεάν παράδοση και παραλαβή όταν η διάρκεια ενοικίασης είναι τουλάχιστον τρεις ημέρες. Για διάρκεια ενοικίασης κάτω των τριών ημερών υπάρχει χρέωση η οποία υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και προστίθεται στην τιμή ενοικίασης.
atv in santorini no deposit

Ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη χωρίς προκαταβολή

Προσφέρουμε ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη χωρίς προκαταβολή. Χρειαζόμαστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για λόγους ασφαλείας. Δεν προχωράμε σε χρέωση ή σε δέσμευση ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Πληρώνεται όλο το ποσό της ενοικίασης όταν παραλάβετε την μηχανή σας.
book online atv in santorini

Εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε εύκολη & ασφαλή online ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη ή γενικότερα ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη. Η ιστοσελίδα μας προστατεύονται από πιστοποιητικό κρυπτογράφησης. Το πιστοποιητικό κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και έτσι είστε ασφαλής.
#

Καθαρές και τελικές τιμές για ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη

Οι τιμές μας για ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη και κατ επέκταση για ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη είναι τελικές και περιλαμβάνουν τα πάντα. Οι τιμές μας είναι ξεκάθαρες και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Αντίθετα μάλιστα οι τιμές μας περιλαμβάνουν πολλές δωρεάν παροχές. Δείτε δεξιά το τι περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης που προσφέρουμε

6500+ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Μικτή Ασφάλεια CDW
 • Παράδοση - Παραλαβή
 • Απεριόριστα Χιλιόμετρα
 • Μπαγκαζιέρα
250+ΜΗΧΑΝΕΣ & ATV
 • Επιπλέον Οδηγός
 • 24/7 Οδική Βοήθεια
 • Οδικός Χάρτης
 • Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ
fresh-rent-santorini-logo

Νοικιάστε ένα ολοκαίνουργιο ATV στη Σαντορίνη από την Fresh Rent

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από τα ποιο δημοφιλή μοντέλα ATV της Σαντορίνης αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτουμε τα καλύτερα μοντέλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

KAWASAKI

 • Kymco MXU 170cc
 • Kymco Maxer 300cc
kawasaki atv in santorini

CF MOTO

 • CFORCE 450cc
 • CFORCE 520cc
cfmoto atv in santorini

SYM

 • Quadlander 300cc
 • Quadraider 600cc
sym atv in santorini

Ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη με μικτή ασφάλεια

Στην Fresh Rent οι τιμές μας για ενοικίαση γουρούνας στη Σαντορίνη περιλαμβάνουν μικτή ασφάλεια CDW. CDW είναι τα αρχικά του Collision Damage Waiver που στα Ελληνικά “μεταφράζεται” σαν μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ή μικτή ασφάλεια με πόσο ευθύνης. Αυτό σημαίνει ότι με την ασφάλεια αυτή η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο νοικιασμένο ATV μειώνεται σε μια ελάχιστη χρέωση και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει είναι η απαλλαγή – το ποσό ευθύνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι με την ασφάλεια αυτή δεν χρειάζεται να πληρώσετε το συνολικό ποσό της ζημιάς όπως συμβαίνει με την ασφάλεια προς τρίτους που είναι γνωστή σαν TPI (third party insurance). Άλλες εταιρείες ενοικίασης μοτο και ATV στη Σαντορίνη προσφέρουν την ασφάλεια CDW σαν έξτρα και πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα προκειμένου να έχετε την σχετική κάλυψη. Συνεπώς δείτε προσεκτικά τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης της γουρούνας που έχετε επιλέξει.

Ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη με σούπερ μικτή ασφάλεια

Στην Fresh Rent μας αρέσει να προσφέρουμε πάντα περισσότερα σε ότι έχει να κάνει με την ενοικίαση μότο στη Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα αν το επιθυμείτε με ένα μικρό έξτρα κόστος να αποκτήσετε την κάλυψη που παρέχει η σούπερ μικτή ασφάλεια. H ασφάλεια αυτή είναι η SCDW (Super Collision Damage Waiver). Η ασφάλεια αυτή σε σχέση με την CDW μειώνει πολύ το μέγιστο ποσό ευθύνης που θα πρέπει να καταβάλει ο ενοικιαστής σε περίπτωση ζημιάς στο ενοικιαζόμενο όχημα. Fresh Rent η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε για ενοικίαση ATV στην Σαντορίνη, για ενοικίαση Scooter στη Σαντορίνη, για ενοικίαση buggy στη Σαντορίνη και ειδικότερα για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη από Fresh Rent

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

scooter in santorini

SCOOTER ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

buggy in santorini

BUGGY ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ